Billochbull

Jag och min baby ♥♥♥ Han betyder allt för mig!

Var duktig och gick upp tidigt och åkte till stallet idag, fodra och släppte ut dom :-) Tog ett pass på pärlan barbacka i paddocken (gjorde även det igår), gissa vem som har träningsvärk i ljumskarna! Haha
Sen när jag kom hem hoppa jag och baby in och duscha sen åkte vi och sola (ja, jag vet! helt fel ordning) sen köpte vi super god kebabtallrik som vi tog med hem och mumsa på. Nu sitter vi här, vid varsin dator och bara är extremt osociala! Funderar på att snart gå ut i vardagsrummet och sno tvdosan för A&A, hur vad som händer då?

Nyår imorgon! Nyårsklänningen är inhandlad, P fråga om det var ett nattlinne? Tackar... Haha
Vi ska iallafall iväg till några och äta middag och sen vet jag inte? Ska ju upp och jobba på lördag också det känns ju inte så himla värt.

Aaaaajust det, för typ 1 1/2 månads sedan så sträckte jag ut en muskel vid revbenet. Har gjort så himla ont och nu var det på väg att gå över, vad tror ni händer? Jo Josefin lyckas dra upp det igeeeeeeeeeeeeen. KUKFITTAMUTTAAJABAJAVADONTDETGÖR     Får knappt någon sömn på nätterna, det är då det är som värst. När jag ligger ner och nu har det gått över iryggvärk också för att jag går och spänner mig fel hela tiden.


Nej röra på sig.. Gott nytt år :-) PUSS

Lyckligare kan ingen bli?

Så hiiiiiiiiiiiiiiimla glad att jag har min baby! :-) Dock har vi gått och blivit lite smått beroende av varandra! Så fort vi är ifrån varandra någon timme så saknar vi varandra. Idag var tillexempel jag, Micke och Alicia på bio och jag satt och tänkte på min baby hela tiden. Han är den bästa och den enda ♥

Vi var som sagt på bio idag, såg Narnia i 3D!! Riktigt häftigt och verkligen en jätte bra film :-)

Sen åkte jag och baby och handla och köpte typ lite tapas som vi åkte hem och bjöd familjen på, riktigt lyckat och super gott :-) Sen fick jag med mig baby till stallet så vi tog in dom och natta dom. HAHAHA sen har vi ju två shettisar i stallet och baby bara "snääääääääääääääällla kan inte jag få provsitta?" Klart han fick men han tvniga mig prova först och shit var länge sedan man satt på en sån liten ponnyracer! Nästan så att man längtar tillbaka ju ;-)

Vad händer för er på nyår? Alltså jag har blivit så tråkig, är inte alls sugen på alohol eller något sånt, riktig tant har jag blivit. Jaja vi ska nog iväg till några och äta middag? Eller ja det märks.

Stan imorgon förmiddag, köpa skor, leta nyårsklänning?, lämna in skor, posta brev osv.. Sen jobba en liten sväng och imorgon kväll stallet.

Den 13jan blir det nog KRISTINEHAMN och stanna där till den 20jan sen åka ner hit och sen den 21jan ska vi åka bort med babys familj. Fniss

Nej ska gå och krypa ner bredvid min älskade ♥

NATTI

Bara Håkan kvar..

Hej och håååå håå och hej!

Nu är allt flyttat, nästan.. Bara min älskade Håkan kvar! :-) Som vi förhoppningsvis strax ska åka och hämta, väntar bara på ett samtal.

Himla rörigt med saker överallt men förhoppningsvis får vi ordning på allt snart. Att man har samla på sig så mycket saker, herregud. Men iallafall så kommer detta bli toppen, det känns iallafall som det. Och snart är det julafton! Eller ja, 5dagar kvar :-)

Min baby är iväg på fotbollsträning :-) Duktig kille.


Neeeeeeeeeeeeeejgud vad tråkigt detta blev, inge kul att säga.

Bye

YEPP

Åh vad jag saknar min mysis!!!!!!! Han är såå himla go, jämt när vi sover tillsammans måste jag sova på hans bröst och så ligger han verkligen och håller om mig hela natten och det är ju sååååå underbart!

Finns ingen som gör mig så himla glad! Jo visst Håkis men Pontus åååååååååååååååh :) Blir så glad!!

Vad vore jag utan dina andetag?

VILKEN HELG!!
- Hänt en hel del minst sagt. Fredagkvällen blev inte alls som tänkt, jag & P blev världens ovänner. Om det inte vore för att han tvinga med mig tills hans låtsas farmor & farfar i lördagas em hade vi nog fortfarande varit sura på varandra. Hade en helt underbar kväll hemma hos Sonja & Tobbe som farmor & farfar heter. Massa god mat, dricka & super trevligt sällskap! Tobbe blev lite smått förtjust i mig också tror jag minsann, sa hela tiden att jag var så himla fin och ville ta kort på mig och sen när jag hade gått sa han till Anna (P's mamma) att jag var völdigt snygg! Haha

Somnade på P's bröst på lördagkvällen i soffan framför tven, vakna av att han låg och sa "Min världens finaste flickvän, åh du är så fin med mera." Hur lycklig blir man inte av att vakna till sånt? Men jag fortsatte låtsas sova :) Hihi med världens största leende och super röda kinder. Är jag inte lyckligtlottad så säg!

Dock vart inte söndag fm lika trevlig men det är inget som behöver tas upp här! Det är glömt och förlåtit. (säger man så?) Ah iallafall och sen när det var löst så baka jag, Anna, Alva & Alicia lussebullar och dom blev super goda! Sen tog vi våra pulkor och gick till pulkabacken :) Tjooohooo det var inte igår. Just det, vi gjorde även världens finaste trädgårdssnögubbe minsann! Alva & Alicia är så duktiga!

Min lilla fina familj! :)

Dock tillbaka i Vankiva igen...... Bröllllll... Bara 13dagar kvar, bara 13dagar kvar, bara 13dagar kvar!!


Jag saknar min älskling!
Puss & hej, dags för jobb igen.

HELG!!!

Om 3timmar tar jag helgen och flyr Vankiva hem till min älskade älskling! Jag ska burra in mig i hans famn och stanna där hela helgen minsann!

Just nu håller jag på och bakar kladdkaka, smarrigt värre! :)

IGÅR BESTÄLLDE JAG HEM EN ÄLSKLING! Hoppas den kommer till veckan redan.


Pusshej trevlig helg

Längesedan allt för längesen!

Hej hallå!

Hur är det med er? Med mig är det bara bra men gud vad längesedan det var jag var härinne och skrev av mig. Kanske dags att uppdatera er lite? Iallafall så har jag sagt upp mig här på Falkmansgård - SKÖNT! Så den 18:e dec gör jag min sista dag här och då har jag jobba här sen den 22:e april, ja jag stog ut bra länge ändå! Då blir det flytt hem till älsklingen :) Håkan ska även också få flytta till ett stall i närheten av Åhus! Jag har fått 3st extrajobb! 2 servitrisjobb och ett typ "kassaarbete". Ja jag är lycklig och dagarna rullar på :)

Längtar enormt mycket till helgen! Då är jag ledig och min baby kommer hem och kramar på mig! Fre blir det nog bara myspys hem eller eventuellt lite festande eller så blir det myskväll med Hampe och Frida? Ja det lär märkas. Lördagen blir det julmys hemma hos Sonja (P's "låtsas" farmor!) och på söndag har jag tvinga Anna (P's mamma) att vi ska JULBAKA!!! :)

Det känns rätt sjukt att jag inte saknar Kristinehamn mer än vad jag gör.. Visst jag saknar alla fina vänner (ALL kärlek till er!) Men ändå.. Har liksom skaffat mig ett "liv" härnere nu och jag är omringad av världens underbaraste personer. Om jag får bestämma så kommer jag stanna här så länge det bara går och så länge jag och P håller ihop men om jag får bestämma igen så kommer vi gifta oss en vacker dag om några år :) Hihi


På lördag skulle jag vilja öppna plånboken och shoppa! Inte handlat kläder sen stenåldern och eftersom jag nästan har gått ner 20kg!!!! så är det ju inte så mycke kläder som fortfarande sitter snyggt! Men det är inte så lätt att öppna plånboken när den är tom men förhoppningsvis trillar det in några slantar på fredag! I hope i hope..

Idag ska jag nog pallra mig in till Hässlehåla och sola, jag är så himla blek!! Till och med mina vita armhår är mörkare än min hy? Hur sjukt är inte det då?

Nä snart dags att gå ut och jobba igen minsann. BLÄ vill bara härifrån nunununununuuuuu :) Men som sagt bara 16dagar kvar att jobba på detta ställe. Skönt!

P U S S

BLOGGDESIGN: SODRESSAGE.SE