Ge mig meeeer

Tillbaka i Skåååååååååååååååååååååååååååååååååne efter en helg hemma :)

Igår hade vi kräftskiva hemma hos pappa, kom en del trevligt folk dock så tycker ju inte jag om skaldjur och sånt där så istället slank det ner lite mer vin men det slår väl aldrig fel? Vid 12snåret kom Niels, Johan och Tomas och hämta upp mig för vi trodde vi skulle kunna glida lätt in på Mastmagasinet men där sa det stopp! Helt fullproppat.. Vi vände på en gång och fortsatte hemma hos Niels, trevligt minst sagt :) Men det känns inte kroppen idag vill jag lova, länge sedan jag var ute och drack till kl 5 på morgonen. Sova tidigt idag, upp imorgon igen..


Min pappa är så sjukt bäst ♥

Nej som sagt sova, natti

..

undra vad jag tänkte med när jag såg fram emot att åka till kristinehamn? fuckit, det verkligen suger här. ångrar som bara den att jag åkte hit.. helt slöseri, kunde hellre varit med min baby! ÄCKEL HÅLA

Jag är bra på att skjuter på saker..

USCH JA! Jag får aldrig tummen ur för att ta tag i saker och ting men snart måste jag verkligen. Jag står inte ut men har slutat bry mig, låter istället dagarna rulla på..

Imorgon är det förresten bara 3månader kvar till julafton! Tåls att tänka på :)

Trodde min baby skulle komma och hälsa på idag men han hade visst fotboll.. KUL! Inte sett honom sen i onsdagsmorse och lär inte få se honom förrän typ mån eller tis nästa vecka, hårt för dom hårda.

Att göra idag: Städa, diska, dammsuga, plocka iordning lite, packa, baka, rida .. osv! Om jag fick bestämma skulle jag hellre gå och lägga mig och sova! Hallå klockan är liksom redan 20 i 7. Bättre att jag sitter kvar här vid datorn och inte gör någonting utan dricker Pisang istället! Haha, har ni prova det? Finns inget godaaaaare ju ♥ Blandas tillsammans med Apelsinjuice men hade inte det så det fick bli Päron, Apelsin, Morot, Äpple och Citronjuice och det gick lika bra, muuuuumma :)




:)

Jag måtte vara världens lyckligaste ändå! Jag har en sån hejdundrans underbar pojkvän ♥ Igår tog jag tåget hem till honom så mötte han upp mig på stationen och stod där och vänta på tåget och sen när han såg mig så öppna han sin bamsefamn och kramades till tusen och bad om att få massa pussar! Hihi ett minst sagt kärt återseende! Sen åkte vi hem till honom och myste som bara den och sen social som jag är så tvärsomna jag och sen efter ett tag vakna jag och fick be om ursäkt men han söt som han är sa att det inte gjorde något huvudsaken var den att jag var där. Han gör mig bra lycklig den där gosisen!


Nej nu ska jag ta en tur med pärlan och sen kvällsfodra och sen åka hem till min baby! :)


I HELGEN KOMMER JAG HEM TILL KRIIIIIIIIIIIIIIIIISTINEHAMN

Rött är sött

Jag är så söööööööööööööööööööööööt, hade aphög feber och var helt väck! Fniss ser ni mina röda goda kinder.


FINBESÖK

 
 

PUSS

Förhoppningsvis kommer min pussgosebjörn snart! :) WIHU längtar otroligt mycket efter min lilla pojkvän även fast vi sågs senast igår kväll så är en hel dag utan honom som en hel evighet, shit! Jag är verkligen kär..

MYSKVÄLL IKVÄLL! :) Jag är lyckligtlottad

Söndag igen

Hej hopp!

Imorse vakna jag med världens panik, VAD TUSAN GÖR JAG HÄR?! VAD GÖR JAG I SKÅNE?!?! Haft hemlängtan hela förmiddagen, jättejobbigt och speciellt just när mamma ringer i den studen. Jaja jag lever och lär väl göra det ett tag till. Hur mycket jag än vantrivs här kommer jag inte kunna lämna Skåne, inte lämna min Baby bo.

Här hemma ser det ut som helvetet har braka lös, orkar inte bry mig faktiskt. Det får se ut hur det vill.. Eller? Kanske blir till att städa ikväll ändå, men måste även intill stan och sola och köpa COCA COLA! Haha nu istället för cola får jag sitta och dricka Smirnoff men visst det går ju också bra ;]


Bye

Lala

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv..

Jahopp då sitter man här igen, egentligen är jag världens gladaste för jag just tagit en ridtur på Pärlan men allt jobbigt tar överhand så glädjen försvinner. Jag söker massa jobb men finns inget, jag ger upp! Tar mina saker och flyttar hem igen. Egentligen står jag inte ut en dag till, vet heller inte varför jag inte gett upp tidigare? Det här tar livet av mig. FAN tårarna bara rinner och paniken infinner sig. Jobbig dag, jobbigt liv.

Min önskan just nu är egentligen att hitta ett jobb, skaffa lägenhet och stalla in Pärlan på något ställe där han trivs för här trivs han inte iallafall :( och börja träna på gym, haha visst skratta åt mig men vet inte varför men har fått ett himla sug efter att börja träna på gym faktiskt.

Nej palla ett sånt här depp inlägg, bäst att sluta innan det går överstyr.

Hej

Åren går

Wihu jag lever, nästan iallafall :) Dagarna vandrar och blir till veckor som blir till månader.. Vad händer med mitt liv? Det försvinner och paniken börjar ta fart, vad vill jag med mitt liv? Inte leva det såhär iallafall.

Sökt lite jobb igen men jaja, inte lätt inte lätt.


Just nu håller jag på och bakar blåbärsmuffins för vet ni vad? IDAG FYLLER MIN ÄLSKLING ÅR! :) ♥ Hihi
Hade inte klarat en dag utan Pontus, tack för att du finns min gosis. Bara min ska väl även tilläggas!


Jag har hemlängtan..

BLOGGDESIGN: SODRESSAGE.SE