Onsdag

Veckan rullar på och ångesten rullar in.. Bara 3 dagar kvar i Skåne, bara 2 dagar kvar på jobbet. Bara 2 dagar kvar till HERA! Och 3 till HÅKAN! :) Underbart!

Men kommer sakna massor här nere och alla vänner med mera..

Pontus är mitt hjärta och kommer förbli <3


Måndag

Allt bra med er?????? :)


Jag mår strålande fast jag jobbar till 18.30 och sen så har jag lite huvudvärk men ska inte klaga! Inne på sista veckan med jobb och på fredag kommer mitt hjärta och på lördag får jag träffa min älskade Håkan. Kan det bli så mycket bättre?

Ikväll kommer Pontus över och myser lite med film och chips! :)

Ha det så bra!


Söndag

Håller på att flyttstädar men pausa lite, det är ju såååå tråkigt! Om någon skulle känna sig manad att komma och hälsa på mig här i Åhus får ni gärna ta med en skurhink och städa lite!
 
Idag kommer han som äger lägenheten och jag hoppas verkligen han godkänner lägenheten för jag orkar inte lägga ner mer tid på den nu. Bara ett par dagar kvar nu..
 
Enda som skrivs här är typ min längtan till min djur men det är ungefär så mina dagar ser ut, tänker på dom hela tiden och är så himla ridsugen så det finns inte!! Och Hera är jag så sugen på att börja komma igång med Agilityn så det finns inte heller! :)
 
 
Nej dags att ta ett ryck till och sen får det nog banne mig vara bra! Tur mamma kommer på fre och hjälper mig med det sista <3

Älskade


Godmorgon!

Pigga och vakna?

Själv gick jag upp 04.30..... Jättekul. Men måste gå upp den tiden när jag börjar kl 07.00. Ska väl inte klaga för det är ju bara 6dagar kvar att jobba och sen är jag arbetslös och ska plugga. Börjar egentligen skolan på måndag men eftersom jag jobbar en vecka till så börjar jag skolan 1vecka efter dom andra.

Jobbar bara till 15.00 idag och det är så skönt! Jobbar dock imorgon också.

Helgen bjuder inte på så mycket, städning! Han som äger lägenheten kommer och kollar den på söndag. Sen ville P åka någonstans så vi får väl se om det bär av någonstans :) Är sugen på Ystad!

Ha det så bra!


Torsdag

Idag är det en helt vanlig tråkig torsdag, jobbade länge och allt har varit surt. Nog om det!
 
Om 1vecka och 1dag kommer min älskade mamma hit och med sig har hon inte vem som helst utan mitt hjärta, MIN HERA, min hund mitt allt. Ringde till henne idag och nästan grina och bad henne komma hit idag redan med min lilla vovve men det går tyvärr inte. Idag är det även 1vecka och 2dagar kvar tills jag flyttar, 50 mil.. Ja jag flyttar ju hem till Värmland igen ifrån Skåne, delade känslor. Skönt och jävligt jobbigt men jag har gett mig katten på att jag snart är tillbaka i Skåne igen.
 
Laddar förfullt inför hösten är är så taggad på att dra igång riktigt med Hera och hennes utveckling. Kommer gå all in på Agilityn nu för det är nog trotsallt det som är hennes grej! Har ju innan haft en god inställning till bruks men om man har en blandras känns det onödig energi och tid men vi kommer absolut inte sluta med lydnad och spår!
 
För någon vecka sedan hade Hera hoppat över våran häck hemma som är 130cm och själv är hon 33cm, hur kan hon????
 
Den 22:e augusti börjar våran första kurs i Kristinehamn, spännande :)

OS

Överallt står det om OS och bilder på vackra hästar... Jag saknar min H mer än någonsin, min vackra bruna kille ♥
 
Vi har 6år bakom oss och en hel framtid framför oss, till döden skiljer oss åt älskling.
 

BLOGGDESIGN: SODRESSAGE.SE