Ett nytt inlägg

Jag tror jag är kär, kan det stämma?!?!?! Isåfall är det sjukt underbart :] Världens finaste kille, min egna Pontus.
Han Pontus med stort P, han som får min läppar att le, han som gör vardagen en aning lättare.. ♥

Håller just nu på och laddar ner världens bästaste film: Inglourious basterds!


HEARTLESS

it's party in the USA

Chockad? Ledsen? Carina ringde just och berätta att Ada hade bitit en liten tjej och att föräldrarna hade blivigt helt tillsig och gapat och skrikit åt Carina att hon måste avliva Ada! Carina var helt förkrossad, bara grät.. Vad säger man för att trösta? Finns det ens ord för något sånt?

Idag har jag varit intill Kristianstad och lämna CV :] Så vi får se om 1-2 veckor men jag tror inte turen faller in men vad tusan man kan väl inte ha tur på första försöket? På det igen, finns mer jobb att söka!

Jag var gör duktig och diska bort hela mitt berg med disk men nu är det typ tillbaka, jippie?


En vinare eller två imorgon kanske? :]


Nu blir det Bröderna Karlsson och sen tar jag kvällen!

Säg ingenting till mig

Inte min dag idag alltså! BUHU


Ska ta bussen in till H-holm sen, måste sola! Känner mig gör deprimerad. Är vit, vit som ett spöke - herre min gud.

Jag har blivit förslappad, det här med dator var nog inte så bra ide ändå ;]



Navona kände att hon var riktigt busig idag och hade lust att sparka och sprattla precis vid mig så hon träffa mig väldigt fint på låret med ena hoven, jissies vad ont det gjorde och undra om det inte gör ännu ondare nu :[
.. och den snälla P bara skratta åt mig, tack hörru :O



Sehohojaaa

HEMMA I VÄRMLAND! Tog bara 4 timmar att köra och ändå stannar jag 2gånger också men kanske inte riktigt körde helt lagligt men hem kom jag och körkortet ligger kvar i plånboken. Vad händer idag?

Rasmus Seebach - Lidt i fem

Måste bara lägga ut lite bilder jag hitta på pappas dator..









HAHAHAH så osnygga men ändå har dom minnen med sig

SMILE

Alltså denna dag.. Den har varit lång, jobbig och helt underbar! Så happy att jag har så fina människor runt om mig och speciellt du SARAH! (du får mig att le som ingen annan :])


Hur sjukt övertrött är jag inte egentligen? Men kanske inte så konstigt pågrund av min lilla sömn denna vecka. Lova mig själv att jag skulle sova innan 22 idag men det verkar inte funka så för först ska jag städa, packa, diska blabla.. SOM jag skulle ha gjort när jag kom in vid halv 19 men nej istället ringde jag min bästaste och fastna med henne i 2 timmar och sen fastna jag vid datorn tills typ nu. Är det okej?


Bara för att denna dag/kväll har varit så uppåt så måste jag dämpa mig lite med hjälp av Melissa Horn. Hon kan sin sak.

BUHU känns gör tungt att lämna Skåne imorgon men mest att lämna P. Min fina lilla P!


Upp 0600 imorgon, Noblesse och Navona ska iväg och kollas. Nice!


TÄNK ER IMORGON SKA JAG KÖRA BIL I 5TIMMAR?!?!?!?! Hur sjukt är inte det?


Jag har inget vettigt att säga så vi säger farväl för idag


Natteravn

VILKEEEEEEEEEEEEEEN HELG och nu är den över.. Enda som har hänt typ är att jag är ordentligt utvilad, sovit sovit och sovit.

Rasmus Seebach - Natteravn


Jobba 5dagar sen är jag ledig ihelgen igen och hur skönt är inte det? DÅ blir det till att väldgästa alla där hemma, i misssssssssssssssssss! Hoppas bara dom här dagarna går fort och tha boss håller sig i skinet. Enda tråkiga är att det är Saras sista vecka. Stort buhu på det faktiskt.

Ihelgen har det varit Hässleholms festivalen, det var väl inte så mycket att hänga i granen men alla Hässlare var som tokiga och öööööste! Tanken fanns ju att jag skulle vara en av dom men jag tog mig i kragen och skötte mig exemplariskt!


Alla mina husdjur(flugor!!!!) var som tokiga när jag kom hem idag, undra om dom har saknat mig? Dock har jag fått avliva 8st av dom, dom blev lite väl "på".



Hoppas jag får min dator denna vecka? Alltså seriöst. Över 1månad? Är det okej? Nej det är inte okej.

Tomten jag vill ha en riktig jul!

Whoppawhoppa!

Var in till Hässleholmsfestivalen igår med Sara och Tha Boss! Sara fick mig till att göra saker jag verkligen inte trodde jag skulle klara av! Åkte 3 karuseller och en av dom var en sån där som snurrar runt jättefort och sen går upp och ner som en våg ni vet? Ja iallafall, jag har aldrig skrickit så mycket! Jag är modig.

Skulle åkt hem till min lilla P igår men blev inte så, ångrar det så idag får vi ta igen spilld tid. I MISS



Fniss



alis volat propriis

Bitter idag (med ett mycket stort B), bitter som bara den!!

Tha boss lova att denna månad skulle jag få mer pengar men icke då! Nästa månad.. Jaja sen kom hovslagaren och där försvann 800:- och inte nog med det, han trodde han bara fick 500:- så han tog 1000:- istället = josefin är fattig!! Sen så kan jag inte åka hem ihelgen heller så jag är fast i denna jävla håla! BITTERT JAG VILL HEM!

Ska poppa musik som tusan och vänta på att Sara kommer in så ska vi åka till Maxi sen blir det nog en tur till Åhus, jag behöver det! Jag saknar det, det var länge sedan..


Naaaaaaaaaaaaaj ska ösa i helgen istället på Hässleholm festivalen, jag ska shaka ass, jag ska hälla i mig allt, jag ska spy, jag ska däcka ja you name it..

Imperiet

I'm a love killer!

Hej hallå tjeeeeeeeeeeeeeena!

Tusan vad fort tiden går och vad mycket som hinner hända. Carina och Sara (praktikanten som är här) är iväg till Dagstorp på tävling så här sitter jag själv hemma på gården och har lite sådär små tråkigt och utanför seglar regnet ner, tråkigt och så typiskt! Samma sak jämt när jag jobbar ensamsöndag.

Ikväll kommer Ellen och Alfred på besök och ska bo över tills imorgon men ack, jag måste städa dammsuga och diska..

Min egna dator är hos verkstan och lagas, hoppas jag får tillbaka den snart! Den har varit där i över 2veckor, lite små tråkigt. Precis när jag fick internet så börja den krångla men snälla Sara är snäll och lånar ut sin dator till mig :)

Ifredags var vi iväg på bio, jag, Tina och Sara och vi såg Knight and day! KANON BRA :)


Näää dags för jobb igen. Hejs

BLOGGDESIGN: SODRESSAGE.SE