Just idag är jag stark, just idag mår jag bra!

Vad fort allting kan ske? Ja iallafall så är min älskade P i Stockholm och jobbar - I 5VECKOR!!!!! Han åkte dit i söndags med som tur är så kommer han hem på fredag igen och kramar om mig. Men idag fick jag ett sms vid 18-tiden "jag har fått jobb här 1år, älskling vi flyttar?" Första tanken var men herregud NEJ, du går i skolan fortfarande med mera men sen så tänkte jag VARFÖR INTE?! Man lever bara en gång i livet och för min del så är det nu och man måste ju testa det mesta? Jaja vi får se hur det blir med den saken :) Vem vet, snart kanske STOCKHOLM HERE WE COME?!?!

Satt iallafall på lunchen och sökte minst 30jobb här nere i Skåne (ja, det känns rätt ovärt nu!) hoppas iallafall någon nappar! Imorgon på lunchen får jag väl sätta mig och söka jobb i Stockholm.. Haha

Inte ätit någon mat alls idag, åt lite godis på lunchen. Min mage kurrar! Men jag har bara mig själv att skylla för jag är så jävla lat! Men det är bra, vågen visar mindre och mindre.


Imorgon ska jag göra mer slingor i håret, längtar :) Men jag längtar ännu mer efter min baby booooo :)

Sov nu, natti med er!

I'll kill her

Hej hallå tjeeeeeeeeeeeeeeeenamors!

Jag måste bara börja med att jag har en underbar pojkvän som stöttar mig till tusen och verkligen finns där för mig, <3 Du är guldvärd Pontus!

Dagarna rullar på som vanligt, jag har sökt in till Kstads högskola till våren! Hoppas verkligen jag kommer in :) Lärarutbildning. YES, jag känner mig redo - jag vill plugga. Men nu är saken den.. Vad ska jag säga till chefen?

Längtar otroligt mycket till helgen, 2dagar tillsammans med Pontus! Vet inte när det var senast? Minst 2månader sedan iallafall och det är alldeles för länge sedan!

Jaja,

jag är kär och lycklig!


BLOGGDESIGN: SODRESSAGE.SE