Säg mig är det naturligt att fälla oändligt med tårar?

Igår vet jag inte hur många tårar jag fällde? Hela resan mellan Kristinehamn - Hallsberg bara rann dom, finns liksom ingen hejd på dom. Alla på tåget måste ha undrat varför jag satt där hejdlöst gråtande. Jobbig dag igår. Älsklingen mötte upp mig på stationen och lyckligtvis kom det mer tårar rinnande för kinden. Väll hemma var jag helt slut, somnade så skönt in i älsklingensfamn. Finns inget bättre avslut på dagen än att få somna sådär.

Pratade med Larspetter förut och tack och lov för googles översättare, att norska kan vara så himla svårt! Träffade två norskar i lördags (egentligen ett helt fotbollslag) Oddbjörn och Larspetter :) Vi efterfesta lite på deras hotell innan det var dags att ta natten. Larspetter tycker vi ska på'tt igen, han bodde tydligen bara 1.5 timme härifrån, man tackar ja! Jag bangar inte!

Haft en riktig ta hand om dig själv Josefin kväll, hårinpackning, fixa bebisfötter och ansiktsmask. Jag luktar jordgubb och vanilj!



Jag vill göra något vilt och galet, ja precis! Fly landet! Jag flydde till Skåne men nu är det dags för något större känns det som men mamma säger att man måste ha pengar först..... Att allt pengar ska styra ens drömmar!


dags igen

Kl 17.35 styr tåget söder ut till något jag kallar "hemma". Det känns mer hemma än här, här i Kristinehamn. Alltid samma ångest när man kommer hit, känner sig äcklad och smutsig på något sätt här. Jag längtar "hem" även fast jag vantrivs där så är det ändå mer hemma än denna håla.

Imorgon ska jag försöka styra upp saker och ting, försöka få ett liv.. Inte lätt men man får ta en dag i taget.

Igår var vi ute i Karlstad, Nöjes. Det var spårat som fan, minneslucka ifrån allting. Det känns skönt. Jag antar att jag kan ha varit rätt jobbig att vara med men det var liksom det där jag behövde, vara vild och galen för en kväll.



Var ute och red igår i skogen på Saratoga. Trodde jag skulle verkligen njuta men nej.. Mest ångest.

Jag längtar efter min bruna, ♥



:)

Isöndags kväll låg jag i älsklingens famn och så tittar han mig rakt in i ögonen och säger: Du är världens finaste flickvän!

Alltså hur lycklig blir man inte då? Åh han är så underbar, helt perfekt!

Cocaine

Helt seriöst ligger jag i sängen undertäcket med två par strumpor, ett par sockor, långkalsonger, mjukisbyxor, linne, tshirt, tröja och mössa och ändå fryser jag! Om jag är lite småsjuk sådär? Svar JAAAA.. Mår som en överkörd grävling. Ömar i hela kroppen men vad gör det? Jobb imorgon som gäller. Suck!

Skönt det är att borra in hela ansiktet i Håkans goa varma päls och bara låta pälsen torka tårarna samtidigt som man sniffar häst! Efter 15h med andra hästar så luktar ändå Håkan godast, han är mitt allt.

Sitter inne på msn och pratar med gamla goda vänner, dom man inte längre träffar, dom man inte längre pratar så ofta med.. Får höra så mycket positiva saker så det gör hela kroppen varm hur mycket jag än fryser och det glädjer mig! :) I'm the only one..

På torsdag går tåget till Krickehamn och fy vad jag längtar! Ska bli så skönt! Har paxat snorungen Tyra för hela fredagen och hoppas det blir så också för jag saknar henne så himla mycket! Henne och min lilla kisse och framför allt CHIUQITA! ♥


Döda mig. Jag fryser, jag är hungrig men det kvittar vad man äter för det smakar ändå ingenting? Drack Coca cola förut, kunde lika gärna ha druckit vatten för det smaka verkligen ingenting..

Gick förut och tänkte ut allt jag skulle skriva och inget av det har jag skrivit nu, jaja.

Idag kom det en ny häst och jag döpte honom så vacker till MOSES :) En liten fux kille på 2,5 år!

Just idag är jag stark

Helgen var kanon! I lördags vart det en hel dag i Helsingborg med bland annat shopping, fika på Ikea, en promenad vid hamnen. Varit väldigt mysigt att ha familjen nära denna helg! :) Men.. Pontus kom i lördags kväll, jag klarar inte en dag utan den killen. Jag är kär! Det ska helt enkelt vara vi två.



Vi är så söööööööööööööööööta


Nej nu ska jag gå och krama om min kära ♥ Knappt klappat på honom i helgen, lite ångest faktiskt! Igår blev det en heldag hos Pontus, massa gos med hans familj. Gud vad jag tycker om den familjen. Nej som sagt dags att ge min kära lite uppmärksamhet.

Ha det så braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Jag skrattar idag!

Fniss! Snart kommer mammi och bigbroder! Dom var i Jönköping för 1 timme sedan så dom är väl här om 1 1/2 timme kan jag tänka mig :) Måste städa och diska, buhuuu.. Drar mig verkligen för det men det är verkligen ett måste för fy hur det ser ut här verkligen!

Imorse tog det slut med Pontus, jag valde bort honom. Rätt eller fel? Det får tiden utvisa.

Denna helg ska det bara njutas minsann! Familjen nära och ledigt, kan det bli bättre? :)

Dyster dag men ändå en riktig lyckansdag!

Low

Hej alla fans!

Här sitter jag med.. hätta på huvudet (=jag håller på och gör slingor) haha dock har jag lite ångest och är sugen på att färga alltihopa brunt igen. Kommer jag orka underhålla slingorna? Det är ju det som är frågan.

Tisdag idag redan. Sov hos baby bo inatt, lite sådär. Vi var lite små irriterade på varandra igår och så skojbråka vi och det ska man ju aldrig göra. Sämsta stämningen vart det.


Inte många dagar kvar nu tills mammis och storis kommer :)

Löshoppade Pärlan idag och han är ju så himla duktig! Inte hoppat sen i maj/juni och bara flög över hindrena fast dom låg över metern! Åh han var så lycklig, så kul att se honom så sprallig! Han kommer alltid komma i första hand, han sviker aldrig mig och jag kommer aldrig svika honom. Han är mitt allt ♥.


Jaja AF i Krickehamn suger get**** men det var väl inget nytt...

Måste säga hej!

Hej!

Vilken usel bloggare jag är, i min vildaste fantasi så trodde jag faktiskt att när jag väl fick min laptop så skulle jag sitta här och blogga varje dag - men knappast! Blir ju knappt ett inlägg i veckan. Jaja

Måste bara säga som så att jag, tack vare Kenza har hittat en ny favorit låt som jag kommer nöta sönder: Bruno Mars - Just the way you're


Jag har en sådann beslutångest, göra mer slingor? Färga det brunt igen? Alltid sån ångest över håret? Ska nog raka av mig alltihopa istället, smidigt och bra!

Igår hade jag och baby bo myskväll, det var underbart! HAN ÄR UNDERBAR! Tycker verkligen om min Pontus, vad vore jag utan honom? Jaja. Jag köpte med mig en riktigt fet godispåse, 1.6kg för 133:- Kommer ha godis hela veckan ju, gottit! Hihi

Börjat fått igång Pärlan nu också och det känns skönt :)

På fredag kommer mamma och broder truck! Ska bli riktigt trevligt med lite sällskap faktiskt! Dock så innebär det ju att jag måste städa, handla hem lite mat kanske? Eller ska dom få testa att leva mitt liv en helg? Bara leva på dricka, godis och chips! Haha stackars min kropp säger jag bara! Magen gör revolt varje gång jag får riktig mat i mig, lite jobbigt faktiskt sådär är det skönare att skippa det där med mat ;) Nejdå, jag ska bättre mig.. En annan dag!


Lala sen kommer min baby bo och jag längtar! Vi ska ha sex på köksbordet!

Hejsålänge

BLOGGDESIGN: SODRESSAGE.SE