Lyckaaaa

Hoppas allt är bra med er? Jag mår alldeles utmärkt ;-) Dagarna bara försvinner iväg! Varit hemma en vecka nu och den har varit väldigt upp och ner men ja.

Byte bett på pärlan i onsdags när jag red och direkt frågade jag mig själv varför jag inte hade gjort det tidigare? Byte till ett 3delat sprenger bett och han gick som en klocka, dansa fram!! Så himla mjuk och go i munnen! Tror han tycker det är skönt att börja komma igång igen för nu börjar hans humör lätta och han är inte alls lika sur/grinig längre.

Imorgon börjar mitt 3veckors schema på Axfood, skönt att få något att göra :-)

Jajuuust det! Igår fick jag och baby en present av mamma Anna, VI SKA PÅ SPA PÅ SÖNDAG!! :-) Fy så himla skönt!

Kan man tänka sig snart har jag bott här i Skåne i 1år!! 1 helt år!!

Nu är min lilla baby iväg på fotbollsträning, hoppas han kommer hem snart :-) Saknar honom mycket!!

"Vänner"

Lika besviken som alltid när man far hem till Krillehamn, alla är så jävla på och det saknas så mycket men när man väl är hemma så hör dom så kallade vännerna inte ens av sig? Dags att lägga ner och sluta bry sig.
Bara fre, lör, sön och måndag kvar här :-) Dagarna går fort och tur är väl det, snart får jag krama om mina pojkar igen!!

På tal om ingenting så har jag träningsvärk i hela rumpan så det skriker om det tack vare vi bowla i onsdags! Började med 3 rätters på The pub! Förrätt Toast skagen och varmrätt black rock oxfile och sen till efterrätt panacotta :-) Smarrigt värre!

Ikväll eller i eftermiddag blir det nog thai med mammi för det var hon sugen på! Låter som musik i mina öron ;-)

Imorgon blir det Karlstad och på kvällen blir det mys med Ehlin med mera och även Mastis! Sen söndag blir det nog till att åka och hälsa på Maggan och på måndag blir det en sista mysdag med min lovely TYRRRAAA ♥ Sen styr tåget hem på tisdag kl 13.37 ;-)

Jag saknar min pontuuuus, ångarar lite faktiskt att jag åkte hem men ändå inte. Kul att träffa familjen iallafall :-) Speciellt min lilla myran!

min baby min baby

baby ringde just in ifrån och vill bli ompysslad!! stackarn sträckte sig i ryggen igår :-(

Krillehamn!!!

Imorgon far jag till Krillehamn för att tillbringa närmaste veckan där :-) Kan bli kul, kan bli katastrof..

Min baby kom just hem ifrån fotbollsträningen lät det som! Packa det sista och sen mysa HELA kvällen! Shit alltså, hur ska jag klara 6nätter utan baby? Vi som sovit tillsammans varje natt i över 2månader snart, läskig tanke!

Var och hämta ut min dator idag också! Får väl se hur länge den håller denna gång.. HM

Framme 16.19 imorgon i Krillehamn, spääääännande!

Dags att dra sig, ha det så bra vaa

BLOGGDESIGN: SODRESSAGE.SE