Tröttflicka likeeee always..

Åhgosgos min baby var så söt igår kväll! Vi låg och massera varandras fötter/ben igår kväll så stanna båda upp och så låg vi och titta på varandra en stund och sen utbrister baby: DU SKA BLI MAMMA ÅT MINA BARN! Naaaaaw jag blev helt rörd och generad, vad söt han är :-) Sen börja vi titta på Mighty Ducks så var det en kille ifilmen som skulle flörta lite med en tjej där så han fråga om dom kunde dela på en Coca cola efter hans match så då fråga jag baby om inte han och jag kunde dela på en Cola någon dag och då får jag till svar: Nej, jag vill dela mitt liv med dig!

Åh gissa om jag smälte om och om.. Vilken go baby jag har :-) LOVE LOVE LOVE


Nu är gosen i skolan och jag degar här, snart starta igång några tvättmaskiner och även kila iväg till stallet.
Idag ska jag börja sätta igång Håkan på riktigt! Det var ett tag sedan och jag saknar det verkligen!


Hjärterdam vänder blad!

Börjat må bättre, tack och lov! Dock legat och hosta HELA natten, stackars min baby som knappt får någon sömn!

Röjt lite här hemma men ack hur det ser ut, saker överallt verkligen? Buhu.. Funderar på att snart gå in till min baby och be han om att vi ska gå och köpa KEBAB :) Nu när jag äntligen har fått matlusten och smaken tillbaka! Haha.

Naa Hejsålänge!

Dåså!!

Hunnit blivit nytt år sedan sist ju!

Fyf*n vad jag mår dåligt, är verkligen tvärsjuk! Varit sängliggande sen i måndagskväll och det är gör tråkigt verkligen! Men min baby är verkligen den bästa och han tar verkligen hand om mig, min goding! ♥ Pysslar om mig, säger saker som värmer, hämtar och fixar saker för mig hela tiden. Jag är så happppppppppppppyyy!

TILL HELGEN KOMMER DAD OCH DET GÖR MIG MER HAPPY! Fy vad jag saknar min pappi, min pappi min pappi!

Min baby är iväg på fotbollsträning! Jag saknar honom jättemycket.... Han åkte halv 8 och kommer inte förrän halv 10.... BUHU! Hur kan man sakna någon så mycket som man ändå spenderar så mycket tid med? Baby är mitt allt.


Nej lägga sig och titta på film.
Blir varken en puss eller kram idag för jag önskar ingen denna förkyldning, halsont, febern..

BLOGGDESIGN: SODRESSAGE.SE