Våra tränare!

Tänkte skriva ett inlägg om våra tränare vi har haft och vilka kurser samt vilka klubbar vi har varit på, kan vara kul att ha i framtiden.

Tollarps Brukshundklubb:
Valpkurs 2011 29/11 - 11/2 Tränare: Malin Tillgren
Malin lärde oss allt grundläggande och hur man på bästa sätt lär hunden grunderna. Sitt, ligg, gå fot, inkallning.
Vi fick även prova på: spår, agility och rallylydnad.

Åhus Brukshundklubb:
Allmänlydnad 2012 26/3 - 28/5 Tränare: Anders Johansson Hjälptränare: Susan Nilsson Book
Fortsatta på det vi lärt oss i valpkursen men kraven var större, mycket större. Jag och Hera fick mycket hjälp med vårat största problem. Rädslan, tack vare Susan och Anders har jag fått en lite mer tiggig hund istället för en som går till anfall och hugger efter alla och skäller ut alla. Visst så gör hon ibalnd än men det är STOR skillnad och det säger alla som träffar Hera nu och som har träffat henne innan.
Under denna kurs fick jag och Hera en jättebra kontakt och lärt oss lita mycket på varandra och jag litar till och med på henne så att jag har klarat av att ha henne helt lös ibland andra hundar.

Kristianstad Brukshundklubb:
Rallylydnad Grund 2012 8/5 -   Tränare: Sven Håkansson
Mycket lydnad och samt att vi ska lära oss olika skyltar och gå banor men främst handlar det hela om våran kontakt till våra hundar!

Åhus Brukshundklubb:
Handlerkurs 24/5 & 31/5 Tränare: Ann - Catrin Olsson
Träning egentligen för dom som ska ställa ut sina hundar osv, så man vet hur en utställning går till och så man visar upp hunden rätt. Vi var mest med för social träning och AK var så otroligt duktig och snäll och verkligen la ner tid på Hera för att få ett förtroende för henne. Hon klara av att ta i Hera hur hon ville och till och med kolla Heras alla tänder.

Åhus Brukshundklubb:
Nybörjar spårkurs 2/6 -  Tränare: Arne Sahlin Hjälptränare: Åke Persson
Vi ska lära oss grunderna i spår och kunna lägga några själva.


Detta är vad vi har hunnit med än så länge sen vi hämtade hem Hera den 6:e September men mycket mer är på gång, i Augusti är vi anmälda till en Agilitykurs!

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BLOGGDESIGN: SODRESSAGE.SE