Hera bandera!

Mitt lilla busfrö, trollunge!
 
Hon är vildare än någonsin och mer tränad än någonsin och mer ska det bli! För detta år är det sista året för mig som ungdom och då tänker vi satsa fullt ut och ställa upp i Ungdoms SM. DOCK...... Agility är ju våran grej och Hera verkligen älskar det så kommer det nog tyvärr inte bli i just Agility, utan att det kommer bli i Rallylydnad för att Hera har ju sina problem med rädsla och nu ett tag framöver så kommer vi jobba stenhårt med det och få henne tryggare och då är det för riskabelt att ha henne lös på en agilitybana där hon kan springa till vem hon vill, i Rallylydnad så har man koppel (i nybörjarklass) och sen i högre har man hunden lös men då går den ändå bredvid hela tiden, i Agilityn springer man ju ifrån varandra flera gånger om.
 
Så att under detta år kommer mesta dels fokusen ligga på Rallylydnad och så har vi faktiskt börjat träna Uppletande med henne och det är verkligen något hon tycker är superkul!
 
Just nu är hon inne i en period hon är väldigt trött och seg, tror mycket beror på vädret. Hon är en riktig sommar hund och älskar solen! Precis som jag :)

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar!:)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BLOGGDESIGN: SODRESSAGE.SE